Sok-sok játék és simogatás…

Szeretettel várjuk négylábú kedvenceiket!

Kutyapanziónkban szívesen látjuk azokat a Vendégeket, akik igazi tábori hangulatra vágynak. Új barátokat szerezhetnek, régiekkel találkozhatnak legközelebbi itt tartózkodásuk alatt. Az éjszakát minden kutyus szigetelt épületben tölti, ami nyáron klímázott, télen fűtött. Akár külön kutya­ágyakban, akár együtt is aludhatnak a kedves vendégeink. Napközben a program pancsolás (májustól októberig medencézhetnek igény szerint a kutyusok), barátkozás, kötélhúzás, labdázás, sok-sok játék, simogatás! Szeretett Kutyusaink tárt mancsokkal várják a táborozni vágyó négylábúakat, legyen játékos energiabomba, vagy akár visszahúzódó, Ők nagyon hamar felveszik a ritmust a Vendéggel.

24 órás felügyeletet és szükség esetén állatorvosi ellátást biztosítunk.

Kizárólag jól szocializált, fajtársaival és emberrel nem agresszív kutyusokat tudunk fogadni.

A panziós kutyák érdekében bull típusú kutyákat, nem szocializált, agresszív viselkedést mutató kutyákat, illetve ivaros kanokat nem vállalunk.

A panzióba érkezés (próbalátogatás, napközi, panzió) időpontok szerint történik. Az időpontokat fél órás intervallumban egyeztetjük és azt kérjük pontosan betartani.

Hétvégén és ünnepnapokon is panzióztatunk, azonban telefonon időpontot, információt csak hétköznapokon
9-17 óráig tudunk adni.

Panzió foglaló: előre fizetendő a foglaláskor – az érkezés előtti 7. nappal bezárólag – a panzióztatás díjának 100%-a (számlaszámunk: 10700196-70259816-51100005 számlatulajdonos: Tóth Melinda. Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a kutyus nevét, érkezés és távozás idejét: év/hónap/nap.
Módosítani/lemondani az érkezés előtt 3 nappal legkésőbb 17.00 óráig van lehetőség telefonon (hívásban, vagy sms-ben!), ebben az esetben a foglalót visszaadjuk. Ellenkező esetben a foglaló nem visszafizethető. Lemondást/módosítást csak és kizárólag telefonon (hívás, vagy sms) fogadunk el (facebook üzenetben nem). Pl.: hétfőn érkezne a kutyus panzióba, a Gazdi péntek 17.00 óráig ha telefonon, vagy sms-ben lemondja/módosítja, visszakapja a foglalót.
Ha a Gazdi előbb viszi el a kutyust, azt szintén 3 nappal legkésőbb 17.00 óráig (a fent említett példa szerint) van lehetőség jelezni úgy, hogy a panzióztatás díját a fennmaradó időszakra visszaadjuk. Amennyiben a Gazdi később jelez felénk, a kutyust természetesen hazaviheti előbb, ugyanakkor a panzióztatás díja nem visszafizethető. A lemondási feltételek a kutyanapközire is vonatkoznak!
Erre azért van szükség, mert sajnos többször előfordult, hogy a teltházból a létszám a felére csökkent az idő előtt elvitt, vagy meg sem érkező vendégek miatt. Ugyanakkor előtte – teltházra hivatkozva – el kellett küldenünk több kutyust, akiknek panzióra lett volna szükségük, habár utóbb kiderült, bőven elfértek volna ők is, ha előre tudjuk, hogy néhányan lemondják, vagy hogy pár nappal előbb mennek haza.
Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Áraink

Kutyapanzió díja 5.800 Ft/minden megkezdett nap/kutya
Kutyanapközi díja 4.500 Ft/alkalom
Egész napos felügyelet, előre egyeztetett érkezéssel és távozással.
A kutyus nálunk tartózkodik, amíg a Gazdi dolgozik.

Ünnepi időszak: 
Kutyapanzió díja 7.000 Ft/minden megkezdett nap/kutya
Kutyanapközi díja 6.000 Ft/alkalom

Áraink az eledelt nem tartalmazzák, azt a Gazdinak kell hoznia.

Bejelentkezést

csak telefonon fogadunk!

+36 70 314 2721

Minden jog fenntartva © Roximancs 2021   •   ☎ +36 70 314 2721   •   Adatvédelem