Roxi Kutyapanzió Működési Szabályzat

 

A kutyapanzióban a kutyák elhelyezése erre a célra kialakított, nyáron hűtött, télen fűtött, zárt, szigetelt épületben történik. Kis létszámban panzióztatunk, ezért előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel tudjuk fogadni a kutyusokat.
Befogadási feltételek:
   – 1 hónapnál nem régebbi féregtelenítés
   – oltási könyv, érvényes veszettség elleni oltás
   – ajánlott kullancs és kennelköhögés elleni védekezés
   – tüzelő, ivaros kan és támadásra hajlamos kutyát nem áll módunkban panzióztatni
   – bull típusú terriereket nem tudunk fogadni
   – élelmet a Gazdi hozza a kutyusnak.
  • A kutya megőrzésre történő átvételekor kitöltésre kerül az átadás-átvételi adatlap, amely tartalmazza a kutya tulajdonosának adatait (név, lakcím, telefonszám stb.), valamint a kutya adatait (hívónév, fajta, kora, neme, ivara stb.)
  • A kutyapanzió 24 órás felügyelet alatt áll.
  • Panziónk állatorvosi kapcsolattal rendelkezik.
  • A panzió vállalja a folyamatos gyógyszeres kezelés alatt álló kutya gyógyszerezését.
  • A kutyamegőrzés alatt felmerülő költségek minden estben a tulajdonost terhelik, kivéve ha a panzió hibájából ered. Amennyiben orvosi beavatkozásra kerülne sor, a panzió értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult. Kivéve, ha életmentő beavatkozásról van szó, illetve a tulajdonos nem elérhető.
  • Amennyiben a tulajdonos a panzióztatás lejárta után viszi el a kutyát, további emelt díjat köteles megfizetni.
  • Abban az esetben, ha a kutya tulajdonosa az előzetesen megadott időszak leteltét követően 5 napon belül nem jelentkezik a kutyáért, el nem érhető, az átadás-átvétel adatlap aláírásával hozzájárul, hogy kutyáját menhelyre adhassuk.
  • A panzió vállalja, hogy jó gazda gondosságával bánik a rábízott kutyával és mindenkor annak épségét tartja szem előtt.
  • A kutyapanzió épülete minden nap takarításon esik át, természetesen, okot adó körülmények között azonnal.
   Panzió foglaló: előre fizetendő a foglaláskor – az érkezés előtti 7. nappal bezárólag – a panzióztatás díjának 100%-a (számlaszámunk: 10700196-70259816-51100005 számlatulajdonos: Tóth Melinda. Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a kutyus nevét, érkezés és távozás idejét: év/hónap/nap.
   Módosítani/lemondani az érkezés előtt 3 nappal legkésőbb 17.00 óráig van lehetőség telefonon (hívásban, vagy sms-ben!), ebben az esetben a foglalót visszaadjuk. Ellenkező esetben a foglaló nem visszafizethető. Lemondást/módosítást csak és kizárólag telefonon (hívás, vagy sms) fogadunk el (facebook üzenetben nem). Pl.: hétfőn érkezne a kutyus panzióba, a Gazdi péntek 17.00 óráig ha telefonon, vagy sms-ben lemondja/módosítja, visszakapja a foglalót.
   Ha a Gazdi előbb viszi el a kutyust, azt szintén 3 nappal legkésőbb 17.00 óráig (a fent említett példa szerint) van lehetőség jelezni úgy, hogy a panzióztatás díját a fennmaradó időszakra visszaadjuk. Amennyiben a Gazdi később jelez felénk, a kutyust természetesen hazaviheti előbb, ugyanakkor a panzióztatás díja nem visszafizethető. A lemondási feltételek a kutyanapközire is vonatkoznak!
   Erre azért van szükség, mert sajnos többször előfordult, hogy a teltházból a létszám a felére csökkent az idő előtt elvitt, vagy meg sem érkező vendégek miatt. Ugyanakkor előtte – teltházra hivatkozva – el kellett küldenünk több kutyust, akiknek panzióra lett volna szükségük, habár utóbb kiderült, bőven elfértek volna ők is, ha előre tudjuk, hogy néhányan lemondják, vagy hogy pár nappal előbb mennek haza.
  • A Gazdi azzal, hogy a panzióba/napközibe adja a kutyáját, vállalja az ezzel járó kockázatokat.
   Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Minden jog fenntartva © Roximancs 2021   •   ☎ +36 70 314 2721   •   Adatvédelem