Roxi Kutyapanzió Működési Szabályzat

 

A kutyapanzióban a kutyák elhelyezése erre a célra kialakított, nyáron hűtött, télen fűtött, zárt, szigetelt épületben történik. Kis létszámban panzióztatunk, ezért előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel tudjuk fogadni a kutyusokat.
Befogadási feltételek:
   – 1 hónapnál nem régebbi féregtelenítés
   – oltási könyv, érvényes veszettség elleni oltás
   – ajánlott kullancs és kennelköhögés elleni védekezés
   – tüzelő, ivaros kan és támadásra hajlamos kutyát nem áll módunkban panzióztatni
   – bull típusú terriereket nem tudunk fogadni
   – élelmet a Gazdi hozza a kutyusnak.
  • A kutya megőrzésre történő átvételekor kitöltésre kerül az átadás-átvételi adatlap, amely tartalmazza a kutya tulajdonosának adatait (név, lakcím, telefonszám stb.), valamint a kutya adatait (hívónév, fajta, kora, neme, ivara stb.)
  • A kutyapanzió 24 órás felügyelet alatt áll a szerződött állatorvossal.
  • A panzió vállalja a folyamatos gyógyszeres kezelés alatt álló kutya gyógyszerezését.
  • A kutyamegőrzés alatt felmerülő költségek minden estben a tulajdonost terhelik, kivéve ha a panzió hibájából ered. Amennyiben orvosi beavatkozásra kerülne sor, a panzió értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult. Kivéve, ha életmentő beavatkozásról van szó, illetve a tulajdonos nem elérhető.
  • Amennyiben a tulajdonos a panzióztatás lejárta után viszi el a kutyát, további emelt díjat köteles megfizetni.
  • Abban az esetben, ha a kutya tulajdonosa az előzetesen megadott időszak leteltét követően 5 napon belül nem jelentkezik a kutyáért, el nem érhető, az átadás-átvétel adatlap aláírásával hozzájárul, hogy kutyáját menhelyre adhassuk.
  • A panzió vállalja, hogy jó gazda gondosságával bánik a rábízott kutyával és mindenkor annak épségét tartja szem előtt.
  • A kutyapanzió épülete minden nap takarításon esik át, természetesen okot adó körülmények között azonnal.
   Panzió foglaló: előre fizetendő a foglaláskor (készpénzzel, vagy átutalással) a panzióztatás díjának 50%-a. A fennmaradó összeget a kutyus érkezésekor vesszük át. (számlaszámunk: 10700196-70259816-51100005 számlatulajdonos: Tóth Melinda. Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a kutyus nevét, érkezés és távozás idejét: év/hónap/nap.
   Módosítani/lemondani az érkezés előtt 3 nappal legkésőbb 17.00 óráig van lehetőség telefonon (hívásban, vagy sms-ben!), ebben az esetben a foglalót visszaadjuk. Ellenkező esetben a foglaló nem visszafizethető. Lemondást/módosítást csak és kizárólag telefonon (hívás, vagy sms) fogadunk el (facebook üzenetben nem). Pl.: hétfőn érkezne a kutyus panzióba, a Gazdi péntek 17.00 óráig ha telefonon, vagy sms-ben lemondja/módosítja, visszakapja a foglalót.
   Ha a Gazdi előbb viszi el a kutyust, azt szintén 3 nappal legkésőbb 17.00 óráig (a fent említett példa szerint) van lehetőség jelezni úgy, hogy a panzióztatás díját a fennmaradó időszakra visszaadjuk. Amennyiben a Gazdi később jelez felénk, a kutyust természetesen hazaviheti előbb, ugyanakkor a panzióztatás díja nem visszafizethető.
   Erre azért van szükség, mert sajnos többször előfordult, hogy a teltházból a létszám a felére csökkent az idő előtt elvitt, vagy meg sem érkező vendégek miatt. Ugyanakkor előtte – teltházra hivatkozva – el kellett küldenünk több kutyust, akiknek panzióra lett volna szükségük, habár utóbb kiderült, bőven elfértek volna ők is, ha előre tudjuk, hogy néhányan lemondják, vagy hogy pár nappal előbb mennek haza.
   Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Minden jog fenntartva © Roximancs 2021   •   ☎ +36 70 314 2721   •   Adatvédelem